AANBEVOLEN TESTEN VIA

Bloedonderzoek mijdrecht

DAY-1 heeft een samenwerking met MijnLabtest.nl. De onderstaande testen raad ik regelmatig aan. Je bestelt ze via de knop. Je krijgt zelf een pakket thuisgestuurd waarmee je, via een vingerprik, bloed kan afnemen en terugsturen. 

De uitslagen van onderzoeken kun je met mij bespreken.

omega-3 bloedtest mijnlabtest

Vetzuurbalans

De verhouding tussen omega-3 en omega-6 is  heel belangrijk voor het goed kunnen doorlopen, en afronden, van een ontstekingsreactie. Maar ook voor de bouw van de hersenen en alle celwanden. In het Westerse voedingspatroon zit veel omega-6 en weinig omega-3. 


Deze test is voor iedereen die wil weten of de vetzuren in balans zijn. Zeker aan te raden wanneer je weinig vis eet, en wel veel granen en zuivel.

Vitamine D tekort mijnlabtest

Vitamine D bloedtest

Een vitamine D tekort komt regelmatig voor. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij veel lichaamsprocessen: van immuunsysteem tot hormonale werking. 

Ben je vermoeid, voel je je niet fit, breng je veel tijd binnendoor en eet je niet 2x per week vette vis? Dan heb je mogelijk een tekort.

HOMA-IR insulineresistentie bloedtest mijnlabtest

HOMA-IR bloedtest

Insulineresistentie ligt aan de basis van vele chronische Westerse welvaartsaandoeningen. Het is de voorloper van diabetes type II. Het wordt gemist wanneer je alleen de nuchtere bloedglucose meet: deze is vaak nog goed, terwijl er wel sprake is van een verstoord insulineniveau.

Deze test meet glucose en insuline en aan de hand daarvan de mate van insulineresistentie. Gericht voedingsadvies kan goed helpen om dit om te draaien.

Nutri-Gene Expert DNA

Nutri-Gene Expert


Wil je weten welke voor- en nadelen jouw DNA bevat, zodat je je lichaam beter en gerichter kunt ondersteunen met de juiste leefstijlfactoren? Dan is deze test echt geschikt voor jou!

Maak altijd een afspraak om jouw uitslag te bespreken met een professional.