Marinka Maas fysiotherapeut en orthomoleculair kpni therapeut voor chronische gewrichtsklachten en lipoedeem

MARINKA MAAS

Fysiotherapeut
Orthomoleculair therapeut
kPNI-therapeut
Mindfulnesstrainer
Ademexpert


Zoek jij alles op één plek?

Ben jij op zoek naar een therapeut die op zoek gaat naar de oorzaak achter je klachten? Iemand die verbanden legt tussen de verschillende systemen in het lichaam? En vind je het ook prettig dat je op één plek terecht kunt voor al je vragen over voeding, beweging, ontspanning, ademhaling, suppletie en voor wat coaching & motivatie?

Fysiotherapie: "het jasje zat te nauw"

Na 8 jaar als fysiotherapeut gewerkt te hebben, gaf mij dit niet meer de voldoening waar ik naar op zoek was. Ik merkte dat ik veel breder keek naar de klachten waarmee mensen bij me kwamen, maar het was vaak niet mogelijk om hier op in te gaan. Soms door de beperkte tijd, soms door te weinig motivatie van de cliënt en soms door te weinig kennis aan mijn kant. Ik maakte een spannende keuze en besloot uit het keurslijf te stappen. Want, zo verwoordde iemand het laatst mooi: "het fysiotherapie-jasje zat te nauw en bood te weinig bewegingsvrijheid" (Peter van Burken, PsychFysio).

Studeren, ontslag & een praktijk

Ik startte de opleidingen orthomoleculaire therapie èn klinische psycho-neuro-immunologie nagenoeg tegelijkertijd, nam halverwege deze studies ontslag èn begon voor mezelf. Nog nooit had ik zoveel spannende dingen tegelijk gedaan, maar ik leefde helemaal op. Mijn motto werd geboren:


"One day or day one, you decide!"


En nu: zoeken, combineren... 

Gaandeweg heb ik mijn eigen specialisaties als integratief therapeut ontwikkeld. Integratief, omdat ik alle kennis uit mijn verschillende vakgebieden met elkaar combineer: ze worden geïntegreerd in het totale behandelplan. Voor elke cliënt die ik zie, stel ik een specifiek behandelplan op, omdat iedereen zijn eigen problemen heeft en een ander levenspad bewandelt.

 ...en specialiseren!

Als therapeut ben ik graag een specialist: je kunt naar mijn idee beter héél goed zijn in één of twee dingen, dan van alles maar een beetje weten. Mijn specialisaties zijn chronische gewrichtsklachten en lipoedeem. Hieronder kun je lezen welke opleidingen en cursussen ik op verschillende gebieden heb gevolgd. Daarnaast volg ik de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en heb ik veel overleg met mijn collega José Wijnbergen-Abma (Master Evidence Based Pratice in Health Care i.o.)

En jij?

Heb jij het gevoel dat je iets wil veranderen om je klachten te verminderen? Ben jij er klaar voor om je door mij te laten begeleiden? Ben je, net als ik was, bereid om een aantal spannende dingen te doen en weer op te leven? Ben jij klaar voor jouw DAY-1?

SAMENWERKINGEN

lipolymfoedeem kliniek zwolle
Praktijk Jeannette Bastemeijer Mijdrecht
lisinka mondhygiene
Pro Health Medical Weert
ImuPro IgG voedingsintolerantietest
Marinka Maas yoga
Marinka Maas training
Marinka Maas koudetraining
Marinka Maas yoga
Marinka Maas yoga
Marinka Maas fitgirl
Marinka Maas doelen bereiken
Marinka Maas lifestylecoach

CONTACTFORMULIER

Voor het direct plannen van een gratis kennismaking (in de praktijk of telefonisch) of een massage, klik HIER.

Vul onderstaand formulier in indien je vragen hebt of graag terug gebeld wilt worden voor het maken van een afspraak.

Netherlands