marinka maas uithoorn

MARINKA MAAS

De perfectionist

Mensen blij maken met wat je voor ze doet. Dat vind ik een heerlijk gevoel, als mensen echt dankbaar zijn bij het afsluiten van de behandelreeks. Vroeger, op school, maakte ik de meester blij door de werkjes netjes afmaken. Binnen de lijntjes te kleuren. Goede werkstukken te maken en een VWO-diploma te halen. Door fysiotherapie te studeren en vervolgens te werken volgens richtlijnen en protocollen. Keurig!!

Frustraties & verandering

Maar… wie maakte ik daarmee nou eigenlijk echt blij? Meestal niet mijn cliënten, want protocollen werken vaak niet. Ze zijn gemaakt voor “de gemiddelde cliënt”, dus niet voor iedereen. Ook mezelf maakte ik niet blij. Want naast dat het niet altijd een tevreden cliënt oplevert, geeft het ook geen intellectuele uitdaging. En hoe kun je trouwens heel goed zijn in één vakgebied, terwijl alles met alles te maken heeft? Kortom, het was tijd voor verandering!
 
Na jaren van frustraties (zoals vinkjes zetten in dossiers, omdat je nu eenmaal alles af moet vinken van de zorgverzekeraar) besloot ik mijn eigen specialisatie vorm te geven. Mijn ervaring is dat veel mensen die bij de fysiotherapeut komen, zelden maar één klacht hebben. En het is me gelukt. Ik combineer kennis uit verschillende vakgebieden die mijn interesse hebben en gecombineerd een geweldige therapie vormen. Ik vink geen nutteloze vakjes aan, maar pas me aan aan wie er voor me zit.

 Integratie, tijd & aandacht

Als therapeut baan ik nu heerlijk buiten de gebaande paden, kleur buiten de lijntjes, denk outside the box, of hoe je het wilt omschrijven. In mijn visie heeft “alles met alles” te maken. Daarom integreer ik verschillende therapieën met elkaar tot één werkend geheel. Ik geef je niet één gouden pil, er is niet één magic trick. Ik neem graag de tijd om te luisteren, maar steek ook tijd in het uitzoeken van de werkingsmechanismen achter jouw klachten.  

 "Walk your talk"

En belangrijk in mijn aanpak is: practice what you preache!
Als je mij leert kennen, weet je dat ik er van houd om op onderzoek uit te gaan. Ik wissel mijn activiteiten af, zowel binnen als buiten mijn comfortzone. Er binnen is heerlijk: met een kleedje, theetje en de kat op de bank. Of lekker verantwoord koken (en soms ook slechte koekjes bakken met mijn kinderen). Dat vind ik belangrijk, omdat ontspanning soms ver te zoeken is in de huidige maatschappij. 

Maar buiten mijn comfortzone vermaak ik me ook prima: 
Triathlons, vinyasa yoga (ik moet wel spierpijn krijgen), dagelijks op mijn hoofd of handen staan en natuurlijk altijd verder studeren… En omdat die dingen alweer bijna bínnen mijn comfortzone vallen, doe ik ook dingen die daar echt nooit in komen, zoals bijvoorbeeld ’s winters buiten zwemmen. Is trouwens ook erg gezond 😉 Misschien wil je wel een keer met me mee???

"One day or day one, you decide..."


Marinka Maas yoga
Marinka Maas training
Marinka Maas koudetraining
Marinka Maas yoga
Marinka Maas yoga
Marinka Maas fitgirl
Marinka Maas doelen bereiken
Marinka Maas lifestylecoach

Maak een afspraak

Een eerste kennismaking is gratis & vrijblijvend.

Voor vragen of het maken van een afspraak, neem je contact op via onderstaand formulier.


Direct contact

Marinka Maas
info@day-1.nl
06 154 606 99


Openingstijden

Maandag & donderdag  9:00-18:00
Dinsdag & vrijdag            9:00-13:00
(Eventueel andere tijden in overleg)