tarieven fysiotherapie orthomoleculair mijdrecht

TARIEVEN

& VERGOEDING

Keuzehulp

Omdat het kiezen van de juiste zorgverzekeraar een behoorlijke klus is, heeft DAY-1 een keuzehulp voor jou. Hierin is voor (bijna) alle zorgverzekeraars weergegeven wat de vergoeding is voor:

  • Niet-gecontracteerde fysiotherapie
  • Orthomoleculaire therapie door MBOG-therapeut


Je vindt in deze lijst terug:

  • welk deel van de fysiotherapie-factuur vergoed wordt uit de aanvullende verzekering
  • hoe hoog de vergoeding voor orthomoleculaire therapie is.


Heb je meer vragen? Bekijk de website van de zorgverzekeraar of bel ze met jouw vraag. Uiteraard mag je ook contact opnemen met DAY-1.

keuzehulp zorgverzekering fysiotherapie orthomoleculair
tarieven 2019 day-1

TARIEVEN 2019

Let op:
Fysiotherapie in Mijdrecht is in de praktijk van Jeannette Bastemeijer onder de daar geldende voorwaarden en tarieven.

De fysiotherapeutische behandelingen en de orthomoleculaire kPNI-behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Het tarief voor massage is inclusief 21% BTW.

vergoeding therapie

VERGOEDING

De trajecten

De trajecten van DAY-1 zijn een combinatietherapie, waarbinnen verschillende therapievormen terugkomen. 

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je, in overleg met DAY-1, een deel terugkrijgen van je zorgverzekering. Bespreek de mogelijkheden tijdens een kennismakingssessie of de intake.


Fysiotherapie

Van een fysiotherapie behandeling krijg je een factuur per 15 minuten. De factuur betaal je zelf en kun je vervolgens indienen bij je zorgverzekeraar. DAY-1 heeft GEEN contracten met de zorgverzekeraars. Dit heeft te maken met de enorm hoge administratieve eisen en lasten en de niet daarmee in verhouding staande vergoeding.

Afhankelijk van je soort polis (natura of restitutie) en je aanvullende verzekering, krijg je (een deel van) het bedrag vergoed.

DAY-1 staat in het BIG-register en in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van de KNGF) en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen op inhoudelijk niveau. Ook is DAY-1 lid van het KNGF.

Orthomoleculaire kPNI-therapie

Van een orthomoleculaire kPNI-behandeling krijg je een factuur per 15 minuten. De factuur betaal je zelf en kun je vervolgens indienen bij de zorgverzekering.

Orthomoleculaire therapie wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullende pakket, uit het onderdeel "alternatieve geneeswijzen/therapie├źn".

DAY-1 is aangesloten bij de MBOG. Je kunt zelf in je polisvoorwaarden nakijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt. Of kijk op www.zorgwijzer.nl