tarieven fysiotherapie orthomoleculair mijdrecht

TARIEVEN

& VERGOEDING

tarieven 2019 day-1

TARIEVEN 2020

Let op:
Fysiotherapie is nu nog in de praktijk van Jeannette Bastemeijer onder de daar geldende voorwaarden en tarieven.

De fysiotherapeutische behandelingen en de orthomoleculaire kPNI-behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Het tarief voor massage is inclusief 21% BTW.

vergoeding therapie

VERGOEDING

De trajecten

De trajecten van DAY-1 zijn een combinatietherapie, waarbinnen verschillende therapievormen terugkomen. 

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je, in overleg met DAY-1, een deel terugkrijgen van je zorgverzekering. Bespreek de mogelijkheden tijdens een kennismakingssessie of de intake.


Fysiotherapie

Van een fysiotherapie behandeling krijg je een factuur per 15 minuten. De factuur betaal je zelf en kun je vervolgens indienen bij je zorgverzekeraar. DAY-1 heeft GEEN contracten met de zorgverzekeraars. Dit heeft te maken met de enorm hoge administratieve eisen en lasten en de niet daarmee in verhouding staande vergoeding.

Afhankelijk van je soort polis (natura of restitutie) en je aanvullende verzekering, krijg je (een deel van) het bedrag vergoed.

DAY-1 staat in het BIG-register en in het CKR (Centraal Kwaliteits Register van de KNGF) en voldoet hiermee aan alle kwaliteitseisen op inhoudelijk niveau. Ook is DAY-1 lid van het KNGF.

Orthomoleculaire kPNI-therapie

Van een orthomoleculaire kPNI-behandeling krijg je een factuur per 15 minuten. De factuur betaal je zelf en kun je vervolgens indienen bij de zorgverzekering.

Orthomoleculaire therapie wordt door sommige zorgverzekeraars vergoed uit het aanvullende pakket, uit het onderdeel "alternatieve geneeswijzen/therapie├źn".

DAY-1 is aangesloten bij de MBOG. Je kunt zelf in je polisvoorwaarden nakijken of jouw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt. Of kijk op www.zorgwijzer.nl