TREAT YOURSELF!

Gebruik deze code voor 5% korting op het hele assortiment:
6490M

treat glutenvrij mijdrecht

Het verhaal van Treat:

Het wordt tijd dat we onze gezondheid weer terug in eigen handen nemen. Maar hoe doen we dat? Een deel van het antwoord ligt vlak voor je neus op je bord! Elke hap die we nemen zorgt ervoor dat we ons kunnen wapenen tegen ziekte ofwel de ziekte voeden. Daarom is een evenwichtig voedingspatroon zo belangrijk. Evenwichtige voeding bestaat uit voldoende prebiotische vezels (groenten, knollen, noten en vezelrijk fruit), goede vetzuren en voldoende eiwitten. Treat selecteert daarom heel zorgvuldig de ingrediƫnten op hun functie voor het lichaam.

treat glutenvrij mijdrecht

Treat geeft comfortfood een nieuwe gezonde dimensie. Door in de eerste plaats suikers, slechte vetzuren en gluten achterwege te laten en vooral prebiotische vezels toe te voegen, voedt het productassortiment van Treat niet alleen onze ziel maar ook ons lichaam. Deze prebiotische vezels uit knollen (konjac en tapioca), baobab, lijnzaad en kokos zijn goed voor onze darmen. Elke hap die we nemen heeft een positief effect, via ons darmmicrobioom, op onze suikerstofwisseling, vetstofwisseling, immuunsysteem en hersenen.

Treat zet ook volop in op smaak zodat samen we opnieuw genieten van zelf gebakken brood, onze lievelingspizza, pannenkoek, gebak of een traditionele ovenschotel. En dit op een snelle en eenvoudige manier. Intens genieten het moment zelf met een langdurig positief effect op lichaam en geest. Hap voor hap naar een gezonder en gelukkiger bestaan.

Bestel hier jouw Treat Producten met 5% korting

Een kleine greep uit de producten

Bestel hier jouw Treat Producten met 5% korting